Over ons

Over ons

EVEN EEN KORTE WANDELING DOOR ONS VERLEDEN:

  • In 1988 heb ik, Victor Van Gorp, een eenmanszaak, “Van Gorp”, opgestart in schilderwerken en binnenhuiszonwering. Als schilder is mijn oog voor detail en fijne afwerking gegroeid.
  • In 1990 is mijn vrouw, Nicole Van Dyck, mee in de zaak gestapt. Hierdoor konden we onze klanten ook gordijnen op maat aanbieden.
  • Door de toenemende vraag naar buitenzonwering en rolluiken hebben we in 1997 ook deze producten toegevoegd aan ons gamma en zijn wij definitief gestopt met schilderwerken en gordijnen. In dit jaar heb ik ook een bvba, “Van Gorp bvba”, opgestart. Door mijn scholing als schilder is bij het plaatsen van deze producten de fijne afwerking met oog voor detail gebleven. Het is door deze fijne afwerking dat ik mij onderscheidt van de concurrentie. Door de jaren heen is dit de sterkte van mijn zaak geworden.
  • In 2007 is de naam verandert naar “Van Gorp Projects bvba”.

  • In 2014 is door de komst van mijn zoon, Bart Van Gorp, “Van Gorp Projects” een echt familiebedrijf geworden met toekomst. Zijn ervaringen als Test ingenieur bij Ford Motor Company en Project ingenieur bij Sarens komen zeker van pas in ons bedrijf.
  • In 2015 heeft mijn zoon het bedrijf overgenomen. Hij zal vanaf nu ons verhaal verder zetten.

Ondertussen bestaat ons team uit 7 gedreven personen:

  • Rik, Yves, Mahesh en Jentl zijn onze werkkrachten en verzorgen de plaatsingen bij u.
  • An en Zoë ontvangen u hartelijk in onze mooie toonzaal en verzorgen de administratie.
  • En ikzelf kom bij u opmeten en help het team waar nodig.

Op onze website vindt u veel informatie terug en zult u veel foto’s uit de dagelijkse praktijk aantreffen om de nodige ideeën op te doen, maar er gaat uiteraard niets boven een persoonlijk advies. Dat kunnen wij u  nog beter verlenen dankzij onze toonzaal in het centrum van één van de gezelligste dorpen van de voorkempen, Sint-Antonius Zoersel. Veel plezier toegewenst met het bezoek aan onze site en graag tot ziens bij u thuis of in onze toonzaal.

Kom ideeën opdoen en laat u inspireren door de vele mogelijkheden van zonwering, raamdecoratie en woonaccessoires. Wij adviseren u graag bij een keuze en kunnen tevens de situatie bij u thuis bekijken.

BOVENDIEN ZIJN WIJ TROTSE SPONSOR VAN:

Van Gorp Projects Cycling Team Zandhoven:

Nieuwe, jonge en ambitieuze wielerploeg voor U23 en EZC.


       

HC Schoten - J12

De gezelligste handbalclub van het land!

Over Van Gorp Projects